frame

Personvernerklæring

Hos Taitasi er ditt personvern vår prioritet. Vi er forpliktet til å beskytte din anonymitet, til alle tider og i alle situasjoner.

Når du blir kunde hos Taitasi, ber vi deg fylle ut et skjema med kontakt- og sendingsinformasjon som navn, adresse og e-post adresse. Informasjonen vi samler om deg er kun brukt til å behandle din bestillinger. Opplysningene kan også brukes til å bekrefte din identitet og riktig eierforhold av kredittkort, og for å beskytte mot bruk av stjålne kort. Taitasi deler ikke informasjon med utenforstående.

Korrigering/oppdatering av din personlige informasjon

Etter å ha blitt en kunde hos Taitasi kan du korrigere/oppdatere din personlige informasjon ved å klikke på `Min konto` lenken øverst på hver side (må være innlogget). Forandringene vil oppdateres umiddelbart i vår database. Hvis du trenger hjelp eller ønsker å avslutte din konto, kan du kontakte oss.

Nyhetsbrev/kommunikasjon

Fra tid til annen sender vi ut e-post (nyhetsbrev, maks. 1 e-post per mnd.) for å gjøre deg oppmerksom på produkter som er tilgjengelige eller for å opplyse om tilbud. I tillegg kan du motta kommunikasjon fra oss 1) hvis du kontakter oss av særskilte årsaker, 2) for å klargjøre din bestilling, eller 3) hvis vi trenger å kontakte deg for administrative årsaker slik som å vinne en konkurranse.

Tilleggskriv

Vi kan korrigere eller legge til adresseinformasjon for å følge Postens standard for å sikre rask levering av din bestilling. Vi gjør dette for å sikre korrekt levering og lavere kostnader forent med våre forretningsaktiviteter.

Din tilbakemelding er alltid velkommen

Vi tar gjerne imot dine kommentarer og spørsmål om vårt personvern – eller andre ting du måtte ønske å ta opp.
Tilbake